Moc diky za odpoved.
Přidat příspěvek | Zpět na seznam témat
Na jedné straně rozumím, co chcete říct, na druhé straně nikde jsem v článku nenašel, že by bylo zmíněno, že musí mít přivesný vozík menší hmotnost než pohotovostní u tažného vozidla.
Každopádně v česku je absence "váh" a samozřejmě se dá vždy odvolat na vážení, které jen v minimech případů je možno provést na místě.
Poté je pravda, že člověk vyvázne "bez trestu"
Jaroslave, tak jak jsi dopadl s B96?
Ahoj Jaroslave,
pokud máte podanou přihlášku v autoškole (což máte), tak vždy tato přihláška definuje, ža jakým účelem skládáte zkoušku (B, C apod...). Pokud je autoškola ochotna s Vámi na téma řidičského oprávění B, respektive o kódu 96 jednat, tak bude po úspěšném složení zkoušky potvrzující dokument z autoškoly předán na dopravní inspektorát (včetně 96 harmonizačním kódu v něm uvedeným). Bohužel dle mých dosažených informací z jednání s autoškolami, které jsem provedl, Vám toto jediné ochotně provede pražská autoškola (Horázny Praha).
Cituji:
Ostatní autoškoly jen "tápou" a vlastně se ani neumí s danou legislavitou poprat - nerozumí ji a tvrdí, že to nejde (oslovil jsem jich osobně několik). Takže předpokládám, že i Vaše autoškola, pokud je jiná než mnou uvedená, tak Vám budou tvrdit, že to nejde i když to samozřejmě jde .....
Normálně když se vozím, tak těch 10 naturalu kolikrát taky atakuju :-)
Každopádně jezdím aktuálně na plyn a s hengrem a slušným tempem - spotřeba 14l plynu, což hází úplně jiný cenový světlo.
Maňas: Cauvec, jojo jasně, hmotnosti reálný a papíry mohou být díky našemu inspektorátu a neustálým machinacím s datama ve finále rozdílný, ale ten příklad v článku byl jen příklad :-) .... Jinak Ečko je určitě dobrá věc, ale zase nebudu platit za něco, co v realitě ani nezapojím (protože aktuálně takový auto nemám a Iveco si kupovat nebudu), je to na každým, mě s Bravem bohatě stačí B a litám s hengrem. Bravčák to zvládál bravurně, dokonce i D1.
Doplním, že rozšiřující zkouška tzv. harmonizační kód 96 stojí v autoškole cca 2500Kč. Bohužel spousta autoškol není schopná zajistit a dokonce některé ani neví, co to je. Proto je třeba se obrátit na zkušenou autoškolu.
Copyright (C) 2011 italpower.cz, Všechna práva vyhrazena.
webdesign web-systemy.net | webhosting 1hosting.cz | Publikační systém QuickWEB CMS | Mapa webu (sitemap) | Bazar Fiat | Tepelná čerpadla | Vložit inzerát ZDARMA